Антон Мирончук передав земельну ділянку, яка дозволить спорудити КНС у мікрорайоні «Синергія», – ЗМІ

dsc_2405-1536x1024

Компанія  «ГЛОБАЛІНВЕСТМЕНТС-2020», власником якої є   Антон  Мирончук, передала у  комунальну власність місту Ірпінь  земельну  ділянку  площею  0,3000га  для  будівництва каналізаційно-насосної станції в  мікрорайоні  Синергії  та житлового   комплексу “Rich Town”. Про це повідомляє “Ірпінський вісник”.

“Сьогодні мікрорайон «Синергія» потерпає від різкого неприємного запаху каналізації. Щоб вирішити цю екологічну проблему, вберегти здоров’я людей та мінімізувати згубний вплив на природу, там потрібно побудувати КНС. Щоб зробити це якнайшвидше я вирішив передати земельну ділянку, що є у власності моєї компанії, місту саме для облаштування там каналізаційно-насосної станції“, – повідомляє Антон Мирончук.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин наголосив журналістам, що тепер справа із вирішенням питання відведення каналізаційних стоків у мікрорайоні «Синергія» зрушить із мертвої точки: “Я дякую бізнесу, який, розуміючи першочергові потреби міста, іде нам на зустріч. Ця ділянка була нам дуже потрібна. Адже, щоб побудувати повноцінну КНС має бути достатньо території. Тепер вона у нас є. Місту вдалося залучити кошти забудовників до будівництва КНС європейського зразка. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в реалізації цього та інших спільних проєктів з підприємцями Ірпеня».

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.