Антон Головенко: героєм ніколи себе не вважав

Голова Спілки учасників АТО м. Ірпеня Антон Головенко у соцмережі прокоментував ситуацію, яка склалась на останніх зборах Громадської ради. 

“Перед членами ради приношу свої вибачення. За того негідника, який на мені хоче зробити свою політику, писати не буду. Чи не вартий. Три дня обговорювати моїх рідних і близьких – це перебір. Маму вже заспокоїв. Але прорвемося!”, – запевнив Головенко. 

Як відомо, Антон Головенко брав участь в бойових діях під час антитерористичної операції на сході України. Після цього повернувся до Ірпеня та запровадив власний бізнес.  “Героєм себе ніколи не вважав. Форма моя завжди висить у шафі. Виняток тільки для офіційних заходів пов’язаних з АТО. Служив я з 2014-2015. Ясна річ що добровільно. Аватаром не був. Отримав позачергове звання сержанта.. Чи багато воював ..?! Не знаю .. Все відносно .. Порівняти з Юрієм Калініним, щось не багато.. Порівняти з Мельничуком, то досить .. У штабі не сидів. УБД в громадському транспорті не користуюся. Квартири на Єсеніна немає. (Хоча дуже б не завадило) .. Землю отримав. Згідно списків і черги. За що спасибі жителям Ірпеня. Живу. Працюю. Хочу себе реалізувати як пекар піци!”, – розповів Головенко.

А тим часом учасник АТО отримує подяку за допомогу, яку він надає. Нещодавно Головенко організував оплату реабілітації для інваліда 1-ї групи. “Величезна йому подяка за увагу і допомогу для оплати курсу реабілітації. Як радісно стає, що у нас є такі молоді люди, яким не байдужа доля і проблеми людей потрапили в біду. Спасибі тобі Антон за доброту і щедрість твого серця”, – написала у соцмережі мати Олександра Віра Лавринович.

Відомо, що Антон Головенко є ініціатором та організатором благодійних акцій в Ірпені. За його ініціативи була запроваджена акція “Підвісь піцу для воїна”, організований Банк одягу для малозабезпечених людей, брав участь у збиранні новорічної допомоги від Приірпіння до АТО тощо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.