Ірина Федорів оббрехала героїв АТО

2 березня відбулось 7 засідання 2-ої сесії Коцюбинської селищної ради, на якому, окрім представників влади та звичайних жителів селища, були присутні воїни АТО. АТОвці завітали на сесію на запрошення голови земельної комісії Павла Назарука задля вирішення питання щодо виділення їм ділянок під гаражі. Окрім цього, вони подякували та нагородили волонтерів, які постійно відвідують зону АТО і допомагають нашим солдатам на сході України.

“Сьогодні не було АТОвців. Ну, якщо були, то їх було небагато. Зробила висновок, бо гімн майже ніхто не співав”, – написала у соцмережі Ірина Федорів.

Таку гучну заяву не могли залишити без уваги воїни АТО, які досить емоційно відреагували на наклеп Федорів.

“Під час боїв на Майдані я втратив око, а вчора на сесії в Коцюбинському я втратив довіру до ЗМІ через брехню, яку розповсюджує скандальна екс-журналістка Ірина Федорів, яка так мило зустрічалася з Януковичем, який довів Україну до війни”, – зазначив АТОвець і співзасновник батальйону з Олександром Гуменюком Фісун Валерій Кимович.

Промову Федорів також прокоментувала депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут: “Ірина Федорів відверто оббріхує воїнів АТО. Вона намагається дискредитувати наших захисників виключно з політичних переконань, адже Всеукраїнська спілка інвалідів війни, збройних сил та учасників АТО подарувала автомобіль опоненту Федорів та Матюшиної – Сергію Міщенку як вдячність за волонтерську діяльність і систематичну підтримку хлопцям на Сході”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.