Андрій Левківський: Володимир Карплюк працює для своєї громади

Головний лікар Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський вважає, що Ірпінь – яскравий приклад європейського міста, в якому влада працює для своєї громади та реалізуються громадські проекти.

“Іноваційні технології, креативний  підхід, злагоджена робота молодої і амбітної команди. Я багато подорожував світом, працював за кордоном, в мене є з чим порівнювати, саме тому свій голос я віддам за Карплюка”,- зазначив Андрій.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.