В Ірпені відбувся матч між збірною Приірпіння та гравцями Спілки Української Молоді США

Учора на центральному міському стадіоні “Чемпіон” в Ірпені відбувся міжнародний футбольний поєдинок у рамках Всеукраїнського туру “На Крилах Дружніх змагань II” між збірною командою юнаків — (U-16) Ірпінського регіону та гравцями Спілки Української Молоді США. Про це повідомляє “Ірпінський інформаційний”.

Змаганням передувала урочиста церемонія відкриття, участь в якій взяли гості, — представники з української діаспори США, разом з Анастасією Попсуй — виконуючою обов’язки міського голови Ірпеня, Оленою Чернявською — заступником мера міста та Віолеттою Кременчук — очільницею відділу фізкультурно-спортивної роботи та культмасових заходів ІМР.

Відвідування Ірпеня “українцями США” відбулося за ініціативи МОУГ “Четверта Хвиля” (Торонто, Канада). Вся програма їх перебування в Україні була розроблена завдяки зусиллям представників адміністрації Ірпеня.

Збірна команда Приірпіння забила чотири голи у ворота американської команди і цей рахунок залишився незмінним до кінця гри.

По завершенні гри від імені організаторів цього матчу Віолетта Кременчук разом з Василем Карленком та Анастасією Кравцовою, провели урочисту церемонію нагородження обох команд спеціальними ювілейними медалями, дипломами та подарунками, присвяченими цій грі.

Нагадаємо, що з 9 по 15 вересня цього року в Ірпені планують провести VIII чемпіонат світу з футболу серед діаспорних команд.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.