Активісти люблять розкіш

Вся таємне стає явним, – каже народна мудрість. Виявленим резонансом останніх днів стала новина про особливу любов так званих “громадських активістів” Коцюбинського до розкішного життя.

Ірина Федорів – чорний політтехнолог голови селища Ольги Матюшиної, яка постійно позиціонує себе як просту незаможну людину, яка “на маршрутках потовчеться”, чи їздитиме по справах на електричці чи велосипеді. При цьому вона активно критикує односельчан за їхні приватні автомобілі, привабливий одяг, житло.

Та виявилося, що на словах чесна “активістка”, “борець із корупцією”, яка ніколи не мала ніякого бізнесу, має в родині щонайменше два дороговартісні автомобілі. За декларацією І.Федорів від 2014-го року, у її власності дві японські іномарки – “Subaru Оutback” 2008 року (ціна – 300-400 тис. грн.) і “Nissan Note” того ж року (ціна – 250-300 тис. грн.) Для розуміння, додаємо фото цих моделей. За які кошти придбані ці машини – невідомо. Також відомо, що вона займається будівництвом розкішного приватного будинку. Зафіксовано її намір придбати дачу за майже 1,5 млн. грн.

Ці факти вкотре показують, що так звані місцеві “громадські активісти” банально обманюють людей, лукавлять та маніпулюють громадою заради особистої наживи та політичних інтриг. Для загалу вони розказують про “чесну” політику та репутацію, а насправді – цинічно обдурюють мешканців нашого селища. Така собі подвійна реальність…
Новина отримала реакцію в громаді Коцюбинського, яка вже охрестила І.Федорів “коцюбинською Попелюшкою”.

“Мені здається, що кожній людині потрібно мати елементарну совість і честь. А ще думати головою, а не слухати чужі лжепромови. Якщо вже послухали, то проаналізуйте в своїй голові сказане, і придивіться до цієї людини. Може, розчаруєтеся в ній або, навпаки, почнете поважати. А обговорювати, хто як одягнений, взутий – це минуле століття, коли йшли у владу “голі, босі і неосвічені”. А приховувати те, що у тебе є будинок, автомобіль, хороший мобільний телефон – це нерозумно (в даному випадку це робить І.Федорів). Рано чи пізно буде відомо, хто і як заробив на своє майно. Все таємне стає явним”, – коментує ситуацію серед іншого коцюбинка Тетяна Ривковська.

Додамо, в команді Ольги Матюшиної також є інші мільйонери. З податкових звітів відомо, принаймні, про двох таких – Людмилу Буток та Андрія Скипальського. Зате в жодній меценатській чи інвестиційній діяльності на користь громади селища вони помічені не були.

Варто нагадати, що і сама Ольга Матюшина не бідує. Вона завжди відкрито заявляла, що прийшла з бізнесу і вміє заробляти кошти. Може тому ці навики використовує вже на державній службі. Мешканці Коцюбинського та низка пресових видань не раз помічали ознаки зацікавленого лобіювання О.Матюшиною інтересів монополіста-забудовника регіону компанії «Атлант». За час її правління в експлуатацію може бути введено 7 багатоповерхових комплексів. І це тільки початок! Хоча забудовник ще не виконав усіх умов пайової участі, не побудував садочок. Але селищний голова намагається постійно прискорити цей процес. Чому? Може тому, що забудовник в одному із цих комплексів вже подарував О.Матюшиній розкішну квартиру?

Підготувала: Марія Таланова

Bookmark the permalink.

Comments are closed.