Активіст Мельничук ЗА забудову Біличанського лісу

На своїй сторінці у Facebook користувач Олег Григорук написав про загрозу вирубки Біличанського лісу через створення проекту «Bionic-Hill», на що відомий «активіст» Євген Мельничук відповів коментарем про те, що забудова лісу, який територіально відноситься до селища Коцюбинське (Київська область), є законною. Про це повідомляється на інтернет-форумі «Ord-ua».

Євген Мельничук посилається на рішення Київської міської ради, який затвердив детальний план забудови території Біличанського лісу. Однак поки ліс не знаходиться в межах столиці.

«В чем проблема? По-моему, там написано: государственный акт на право собственности на землю, положительное заключение государственной экспертизы по проекту, разрешительные документы на строительство, утвержденный Киевсоветом детальный план территории, который предполагает не только обустройство научного городка на месте расформированной военной части №136, но и сохранения расположенного рядом Беличанского лесного массива», – написав Євген Мельничук.

medium_irpenless

Нагадаємо, що нещодавно Мельничука затримали співробітники СБУ за скупку незаконно добутого бурштину вартістю мільйон гривень з Рівненської області. Як відомо, для Рівненської області видобуток бурштину є справжнім лихом, адже для видобутку одного кілограма коштовного каміння старателі знищують гектари хвойних лісів.

Євгена Мельничука активно підтримує нардеп Ольга Червакова. Разом вони лобіюють приєднання селища Коцюбинське до Києва і влаштовують спільні заходи в рамках кампанії по приєднанню селища до столиці. На думку жителів Коцюбинського, метою такого приєднання є забудова столичними компаніями заповідного Біличанського лісу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.