+ 4% : в Ірпені вимушені підняти тариф на тепло

Сьогодні виконавчий комітет ІМР розглянув звернення КПП “Теплоенергопостач” щодо коригування тарифів на теплопостачання. Про це повідомляє інформаційне агентство ITV. 

Підприємство надало розрахунки з пропозицією підняти діючий тариф на 10%, обґрунтовуючи це зростанням вартості енергоносіїв та підвищенням заробітної плати працівникам. Однак, члени виконкому ухвалили рішення про доцільність збільшення тарифу лише на 4%.

“Єдиний об’єктивний чинник щодо підняття тарифу – це енергоносій. Якщо електрика виросла на певні відсотки, то ми порахували, що це не 10%, а 4%. Саме тому ми пропонуємо враховувати лише цей чинник і підняти тарифи не більше як на 4%”, – зазначив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

Варто зазначити, що на сьогодні тариф на теплопостачання в Ірпені є одим з найнижчих у Київській області і, наприклад, для населення становить 32,57 грн за квадратний метр (1254,36 грн/Гкал без ПДВ). З 1 березня почне діяти новий тариф – 33,22 грн за квадратний метр для населення (1330,93 грн/Гкал без ПДВ).

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.