У Коцюбинському продовжують зникати кошти з місцевого бюджету

У Коцюбинському знову зникають кошти з місцевого бюджету. Цього разу – 750 тис грн, які були виділені на будівництво спортивного стадіону на території ліцею №6. Про це розповів депутат Ірпінської міськради Богдан Слюсаренко. 

За його словами, голова селища Ольга Матюшина вже перерахувала 750 тис грн компанії “МірАгрос”за будівництво стадіону. “Через деякий час Матюшина підписала договір про проведення даних робіт з компанією “МірАгрос”, яка запам’яталася жителям Коцюбинського ремонтом даху Будинку культури. Куди пішли ці гроші – невідомо, адже селищний голова вже давно не звітує перед жителями селища. Цілком ймовірно, що це чергова схема для відмивання бюджетних коштів”, – повідомив Слюсаренко.

Як ми повідомляли, у Коцюбинському зникли сотні тисяч гривень державного бюджету. Наприкінці минулого року тут начебто провели капітальний ремонт покрівлі місцевого будинку культури. про це неодноразово згадувала селищна голова Ольга Матюшина. Однак насправді на покрівлі встановили всього кілька шматків нової металочерепиці і частково замінили дерев’яні елементи. За роботу з капітального ремонту покрівлі майже 800 тисяч гривень із державної субвенції, яку виділили Коцюбинському, уже отримала приватна столична фірма “Мір-Агрос” зі статутним капіталом у тисячу гривень. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.