Завтра в Ірпені – виконком

27 лютого о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд  винесено такі питання: про затвердження плану заходів щодо наповнення міського бюджету, вишукання додаткових джерел надходжень до бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни міського бюджету м.Ірпінь у 2018 році; про затвердження Положення про порядок та умови надання платних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ірпінської міської ради; про встановлення групи оплати праці керівних працівників закладів культури, національностей те релігій Ірпінської міської ради; про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Ірпінь та селищ Ворзель, Гостомель, Коцюбинське за 2017 рік; про коригування тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення, що надаються КПП “Теплоенергопостач”; про погодження тарифів на міські пасажирські перевезення для ТОВ “Ірпінське АТП 13250”; про затвердження переліку вулиць, на яких встановлені дорожні знаки тощо. Загалом на розгляд виконкому запропоновано близько п’ятдесяти питань.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.