Карплюк: мої опоненти вже встигли піарнутися на непогоді

Внаслідок сьгоднішньої непогоди у Приірпінні повалено багато дерев, пошкоджено інфраструктурні об’єкти. Під час зливи випала велика доза опадів. Наслідки цього стали головним “піарним аргументом” політичних опонентів лідера партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка.

“Найбільша злива цього року, аномальний шквал дощу…Пошкоджено: нова набережна у місті Вишневе (у частині, де не встиг вкорінитися трав’яний покрив), парк Незнайка в місті Ірпінь. Нормальні люди в складних ситуаціях завжди об’єднуються. Та деякі з моїх опонентів вже встигли піарнутися на непогоді та стихійному лиху”, – написав у соцмережі Карплюк.

Очільник Нових облич запевнив, що наслідки зливи будуть ліквідовані вже завтра. “Я вдячний моїй команді, яка надефективна і надпотужна – вона не піариться, а працює для людей. Вже завтра все буде виправлено, відремонтовано та облагороджено (фотозвіт опублікую). Гарних вихідних”, – додав Карплюк.

Нагадаємо, після реєстрації Володимира Карплюка кандидатом у народні депутати розпочалася антиагітація проти Володимира Карплюка, а головним майданчиком поширення маніпулятивних фейків стало видання “Українська Правда”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.