На “Українській Правді” Федорів і Скорик поширюють маніпулятивні фейки проти Володимира Карплюка

Після реєстрації лідера партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка кандидатом у народні депутати розпочалася антиагітація проти Володимира Карплюка, а головним майданчиком поширення маніпулятивних фейків стало видання “Українська Правда”. Про це повідомив лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк.

Він розповідає, що на його політичних опонентів сьогодні працюють на оплачуваній основі дві чорні піарщиці – це Ірина Федорів та Михайлина Скорик. Обидві мають прямий політичний інтерес в знищенні Володимира в інформаційному полі.

“Майже кожна публікація Ірини Федорів на “Українській Правді” стосується Володимира Карплюка. Тобто, “УП” надає Федорів можливість здійснювати антиагітацію проти мене, а мені не надає можливості прокоментувати маячню Федорів. Це пряме порушення стандартів журналістики і не має нічого спільного з принципами журналістської етики. Це тупо гра в одні ворота. Федорів є однією із найбільш скандальних персон у Приірпінні. За її причетність до кампаній з чорного піару вона кілька років тому отримала журналістську антипремію “Унітаз Року”. Також її внесено до рейтингу “ТОП-5 журналістів, які зганьбили честь своєї професії”. Вона також відома тим, що викриваючи інших політиків за гроші Руху “Чесно”, вона умудрилася до кризи купити в передмісті Києва – у Коцюбинському – квартиру по 59 доларів за метр квадратний! Тобто, Федорів ухилилася від сплати податків”,- зазначає Володимир Карплюк.

На думку Володимира Карплюка, Федорів і Матюшина бояться, що він стане народним депутатом, бо ці жінки просто бояться кримінальної відповідальності за свої корупційні та фіскальні злочини.

Ще одна особистість, яка займається чорним піаром проти Володимира Карплюка – Михайлина Скорик.

Як повідомив очільник “Нових облич”, вперше дізнався про неї, коли вона як жителька Ірпеня прийшла до нього як до Ірпінського міського голови просити земельну ділянку. “Тоді міська рада виділила їй 6 соток. Та на цьому апетит Скорик не вгамувався і вона, шантажуючи мене чорним піаром, почала вимагати більше землі. Журналісти вже публікували з цього приводу відповідні документи. Також Михайлина Скорик була дружиною Героя-АТОвця Сергія Шкарівського. Не хотів про це говорити, але доведеться. Дітям Сергія Шкарівського ми вирішили після його трагічної загибелі в АТО виділити земельну ділянку та квартиру. Проте, тоді Михайлина почала вимагати від мене, щоб дітям Сергія це не виділяли, а виділили їй, як другій дружині. Втім, ми прийняли рішення виділити ділянку та квартиру дітям Героя АТО Сергія Шкарівського. Крім цього, Михайлина Скорик за гроші пише тексти “авторських колонок” для “Української Правди” ще одному недоопозиціонеру Олексію Зіневичу, який вкрав у громади Бучі 1,6 га землі, обгородив 4-х метровим парканом землю комунальної власності та міську вулицю”, – додав Карплюк.

За його словами, “Українська Правда” жодним чином не відреагувала на листи протягом останніх років з проханням надати можливість висловити свою позицію.

“Шановна редактор-засновник видання “Українська Правда” пані Олена Притула! Шановна головний редактор видання “Українська Правда” Севгіль Мусаєва-Боровик! У мене до Вас є питання. Чому ці персонажі з сумнівною репутацією здійснюють відкриту антиагітацію проти мене, як лідера політичною партії та наразі єдиного кандидата від 95 виборчого округу? Чому Ви позбавляєте мене можливості висловити свою думку на сторінках свого видання або хоча б просто представити свою позицію? Чи берете Ви участь, як видання, у кампанії з чорного піару скандальної інформаційної ОЗГ у складі Федорів-Скорик-Зіневич? Чи нормально, коли видання з іменем Георгія Гонгадзе стає на одну із сторін політичного та виборного процесів? Чому зі сторінок Вашого видання мене постійно називають корупціонером, хоча немає про це жодного рішення суду? Чому Ви дозволяєте публікувати образливі колажі на мене із елементами класицизму та порнографії? Згідно з якими стандартами журналістики працює Ваше видання, якщо Ви порушуєте як виборне законодавство, так і стандарти журналістської етики? Чи нормальним є те, що ви як ЗМІ активно підтримуєте моїх політичних опонентів?”, – заявив Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.