В Ірпінської молодіжної громадської ради знову новий керівник

Вчора на чергових зборах Ірпінської молодіжної громадської ради було обрано головою Наталію Степушенко. Про це повідомила екс-голова ІМГР Ніколетта Вільчінська.

“Вчора ми з колегами обрали нову голову: креативну, мудру, енергійну, сповнену ентузіазмом та любов`ю до своєї роботи – Наталію Степушенко. Наталочко, ми вітаємо тебе та бажаємо великих успіхів на ниві громадянського молодіжного суспільства”, – додала Ніколетта Вільчінська.

Варто зазначити, що Наталія є переможницею конкурсу “Кращий студент України” в номінації “Кращий студент України – громадський діяч України”.

“Для мене це значний крок вперед. Я хочу працювати в цій сфері та залишити частинку себе. Розумую, наскільки це важливо. Хочу, щоб кожен усвідомив, що саме Молодь – рушійна сила змін! Вдячна кожному за довіру. Зараз якісь двоякі почуття, присутній страх та відчуття відповідальності”, – зазначила Наталія Степушенко.

До слова, у 2018 році Ірпінську молодіжну громадську раду очолила Олена Рожанська і разом з колегами розпочала курс на перезавантаження молодіжної політики в регіоні. Після неї керівником ІМГР було обрано Ніколетту Вільчінську.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.