Зима буде важкою — Ірпінь готується

Усі комунальні установи та соціальні заклади Ірпінської громади мають до кінця вересня бути забезпечені генераторами. Таке завдання поставив Ірпінський міський голова під час наради з керівниками комунальних установ, відділів та управлінь міськради.

«Вони повинні бути встановленні, заправленні. Я дав доручення до кінця цього місяця закупити пальне. У нас повинен бути запас пального мінімум 30 тонн, щоб ці генератори безперебійно працювали, щоб це пальне у нас вже було куплено і було в резерві», — сказав міський голова.

Олександр Маркушин дав доручення усім керівникам до ранку 1 серпня надати перелік усіх генераторів, наявних у них, та сповістити, яка ще є потреба у такому обладнанні.

«Я дав доручення, завтра до 9:00 буде повна у нас інформація по всіх медичних закладах, по закладах освіти та по всій нашій комунальній галузі. Там, де не вистачає генераторів, ми будемо просити державу, обласну військову адміністрацію, меценатів докупити нам ці генератори», — зазначив Маркушин.

Варто зазначити, експерти прогнозують, що наступна зима може стати ще важчою, ніж минула, через пошкодження енергооб’єктів, проте опалювальний сезон може пройти спокійніше.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.