Ірпінська міська рада забезпечить дровами сім’ї загиблих захисників

Ірпінська міська рада забезпечить сім’ї загиблих захисників дровами на зиму. Це стосується тих родин, які проживають у селищах Ірпінської громади. Про це журналістам ITV повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ми домовились, на сесії приймемо рішення у серпні місяці. І вже зараз домовляємося з людьми, які можуть надавати ці дрова. Це стосується селищ Козинці, Діброва, Михайлівка-Рубежівка. Там, де чоловік або син загинув на війні і родина залишилася без годувальника, ми будемо забезпечувати від міської ради повністю їх дровами на зиму. Це наш обов’язок, бо, крім нас, у них нікого вже немає. Їхні сини або чоловіки віддали найдорожче — життя за нашу Україну. Наше завдання — максимально їм допомагати і забезпечити, щоб вони могли нормально прожити цю зиму», — пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України члени сімей загиблих ветеранів війни і захисників України, ветерани та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають разові грошові виплати від 450 до 3 100 гривень.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.