Зоряні підказки

Спеціально ірпінців член Всеукраїнської Асоціації Астрологів Валерій Московченко повідав про ті зміни, які нагрянуть в Україну в Новому році.

– Чим зможе порадувати рік Вогняного Мавпи?

– Мавпа – тварина, яка приносить дуже багато сюрпризів. Люди, народжені саме в цій рік, поводитимуться нестандартно і привернуть увагу оточуючих. Якщо вони будуть проявляти ініціативу, то рік для них буде досить сприятливим.

– Що нам очікувати в найближчому майбутньому? Чи будуть кардинальні зміни в Україні?

– 2016 Рік буде складним, але найбільші зміни почнуться саме в 2017. Люди дозріли і вже готові до рішучих дій. Є припущення, що буде третій Майдан. Як правило, в таких випадках проливається людська кров і без жертв не обходиться. Це буде справжня революція, якої в нашій країні ще ніколи не було.

У 2018 році Україна почне потроху виходити з кризи. Обставини будуть складатися тільки найкращим чином. Також тотально почнуть будувати нові дороги.

– Чи вистачить вугілля і газу України в цей опалювальний сезон? Чи чекати нам стабільного курсу долара?

– Нашій країні вистачить як вугілля, так і газу. Насчет курсу скажу те, що будуть постійні стрибки долара. Нехай українці не переживають, дефолту не буде. Головне, що ми повинні не здаватися і завжди залишатися сильними.

Так само астролог зазначив, що наступне літо буде дуже дощовим, а це відіб’ється на врожайності.

Джерело: http://kp.ua

аст

Bookmark the permalink.

Comments are closed.