Селище Коцюбинське – у пошуках компромісу

Невдовзі – 100 днів з моменту гучних виборів 2015. В Ірпінському регіоні вже давно кипить активна робота і тільки селище Коцюбинське, ніяк не може її налагодити.

Новообрана голова Ольга Матюшина з перших днів невзлюбила депутатський корпус і всіляко блокує його роботу. Питання життєдіяльності селища не вирішуються. Не встановлені межі селища, «насущні» питання не розглядаються, скарбниця порожня, гучні скандали із залученням поліції – щодня.sel.rada_

На свято Водохреща, коли за повір’ям відбуваються дива, депутати вирішили звернутися до селищного голови і його прибічників, з надією знайти компроміс. На жаль, дива не сталося.

Зустріч депутатів і представників громади відбулася в будинку культури, де чекали й Ольгу Матюшину, яка так і не прийшла. Депутатські збори за участю фракцій «Нові обличчя», «Сила людей» і «Блок Петра Порошенка» пройшли без неї. Проте дуже конструктивно.

Був відсутній і п’ятихвилинний регламент на виступ. Тому спочатку присутні бурхливо висловлювалися. Накипіло взаємних звинувачень і недомовленостей багато. Далі були прийняті важливі мирові рішення: припинити інформаційну війну, разом узгодити склад комісій і на найближчій сесії затвердити новий склад виконкому.

Збори тривали понад дві години. Депутати залишилися задоволені. Подібні зустрічі вирішено проводити систематично.

Є надія, що робота депутатського корпусу не буде більше блокуватися, а жителі Коцюбинського зможуть відчути турботу «слуг народу».

kocubinske-photo

Bookmark the permalink.

Comments are closed.