Знайомтесь: учасники Ірпінської молодіжної громадської ради

“Правда Ірпеня” продовжує знайомити Вас із учасниками Ірпінської молодіжної громадської ради.

Олена Рожанська

Голова Ірпінської молодіжної громадської ради.

Деякий час пов’язувала своє життя з журналістикою, зараз пріоритетним напрямком обрала роботу з молоддю, тому працюю в Управлінні молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації. Останні кілька місяців я є координатором проекту “Відповідальна молодь Київщини. Тут і зараз” від КОДА. Це класна можливість поспілкуватись з активними молодими людьми з різних куточків області, дізнатись їхні проблеми, та, навпаки, почути успішні кейси молодіжної роботи.
За освітою – філолог.

Чому я тут? Мені б справді хотілось, щоб Ірпінська молодіжна рада стала платформою для отримання нових можливостей для молоді, і, не менш важливо, була посередником між молоддю та органами місцевого самоврядування. Щоб молодь дійсно брала активну участь у суспільних процесах, а не була виключно дотичною “декорацією” (пригадуємо драбину Харта). Тільки так ми матимемо той результат, на який очікуємо!
Кожного разу радію, що працюю в команді ІМГР. Це надихає!

P.S. ми завжди відкриті до співпраці. Не хочеться, аби Ірпінська молодіжна громадська рада «замикалась» виключно на її учасниках. ІМГР створена заради молоді і для молоді! Тож чекаємо на Ваші ідеї та їх спільної реалізації!

Костянтин Головій

Коли я думав про те, який текст написати, в думках вишикувався багатоступінчастий план, як правильно розповісти про себе, свій досвід, чим займаюсь, цікаві події свого життя, і чому я тут… А потім я раптом подумав: до чого займати дорогоцінний простір, адже, чим довше текст, тим менше його читають.

Я – веб-дизайнер.
Беру участь у розвитку технологій, мистецтва, культури.
В роботі ціную: усвідомленість, чесність і легкий підхід.
Будь-які завдання і питання завжди мають прості рішення.
Принаймні, поки ми налаштовані їх побачити.

Що важливо для мене в ІМГР?

Створювати цінність. Мені подобається усвідомлювати, що мої та проекти команди вирішують чиїсь повсякденні проблеми і спрощують життя людей.

Татевік Акопян

Я студентка 5-го курсу Національного університету державної фіскальної служби України.
Кредо: Розвиток і активність-це успішне майбутнє!

Член ІМГР, член Ірпінськоі громадської ради при Ірпінському виконавчому комітеті, упорядник книги Анатолія Зборовського “Історія Ірпінського краю”, стипендіат БФ “Приятелі дітей”.

P.S. Саме молодь нині формує тренди і прогресивний напрям розвитку суспільства, генерує ідеї, які змінюють світ.

У нас найкраща команда!

 

 

 

Тетяна Скакун 

 Студентка 4 курсу Національного університету державної фіскальної служби України. Факультет обліку, аналізу та аудиту. Займаю посаду секретаря ІМГР та веду активну громадську діяльність. Люблю грати в теніс, а також в шахи.

На запитання чому я тут? Відповім, що молодіжна рада Ірпеня, це можливість виразити свої ідеї та колективно втілити їх в життя. Досвід спілкування з людьми, які вміють та готові навчити швидше розвиватися, з кожний днем ставати кращим. 

Ірпінська молодіжна громадська рада працює на благо міста та людей. І дуже мотивує, коли ти бачиш результат спільних зусиль!

 

Назарук Анастасія

Навчаюсь у Київському національному торговельно-економічному університеті на факультеті торгівлі та маркетингу.
Студентка 4-го курсу

Працюю в індустрії краси;
Хоббі – спорт (займалась 7 років вільною боротьбою зараз функціональними тренуваннями);
 Член Ірпінської молодіжної громадської ради.
➡️ Співорганізатор арт-простору “BILKA”
➡️ Активний учасник студентського самоврядування.

ІМГР  для мене – платформа, де активна молодь може розвиватись, реалізовувати свої проект та відпочивати душею, розуміючи, що ти зробив щось корисне для суспільства.

Читайте також: Учасники Ірпінської молодіжної громадської ради: хто вони?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.