Учасники Ірпінської молодіжної громадської ради: хто вони?

З лютого 2018 року в Ірпені активно запрацювала Ірпінська молодіжна громадська рада. Головною функцією ІМГР є об’єднання активної молоді міста в єдиний потужний осередок для спільних напрацювань та впровадження прогресивних проектів. “Правда Ірпеня” детальніше познайомить вас із членами організації.

 

Ніколетта Вільчинська

Мета – благодійність! Мій девіз – #твори_добро_бро

Проводжу благодійні заняття з йоги. Маю освіту магістра права при Національній академії внутрішніх справ та наразі здобуваю другу вищу освіту в Київському університеті культури та мицтецтвна на кафедрі журналістики та міжнародних відносин, веду здоровий спосіб життя, полюбляю кататись на сноуборді та грати в теніс, розвиваю свій блог та займаюсь PR, володію іноземними мовами, працюю в найкращій команді!»

 

 

Артем Гурін

Маю вищу освіту за спеціальністю Філологія, приватний підприємець. Одружений, виховую дві донечки.

Громадську діяльність почав ще з далекого 2014 року, будучи активістом в Українській Народній Партії. З 2004 року член партії Батьківщина.

Беру активну участь у громадському житті, член трьох громадських організацій. Зараз є головою Ірпінського осередку громадської організації “Батьківщина Молода” , а також заступником голови Київської обласної організації.

Не можу бути осторонь, коли бачу проблему. Про хобі і захоплення писати не хочу, додам лише фото. Гордий бути членом сильної команди!

 

Наталія Степушенко

Наразі здобуваю освіту у сфері Права. Маю численні перемоги у науковій діяльності, нагороджена відзнакою та орденом Народного депутата України за сумлінне навчання. Займаюсь громадською та волонтерською діяльністю. Люблю подорожувати та відвідала практично всі куточки України.

Чому я тут? Тому що хочу, щоб голос молоді був почутим та щоб молодь мала можливість долучатися до розбудови країни!

Розвиваюсь та удосконалююсь щодня з найкращою командою! Я – не жертва обставин, я – результат моїх рішень!

Читайте також: Перезавантажена молодіжна громадська рада в Ірпені взяла курс на міжнародне співробітництво

Владислав Чубенко

Я є студентом 5 курсу Національного університету державної фіскальної служби України спеціальності “фінанси та кредит”.

Моє кредо: роби як треба – все буде як треба!

Активний учасник громадського життя Університету та Ірпеня. На даний момент обіймаю посаду заступника голови ІМГР та першого заступника голови Профкому студентів та курсантів НУДФСУ та коледжу. Переможець конкурсу “Кращий студент УДФСУ – 2017” у номінації “Кращий студент – громадський діяч Університету”.

Не можу жити без спорту та веду здоровий спосіб життя, особливо люблю вечірні пробіжки та велопрогулянки. Полюбляю спілкуватись з цікавими людьми, бути корисним для них та займатись саморозвитком.

Ірпінська молодіжна громадська рада — це саме такий простір, у рамках якого молодь може реалізовувати корисні проекти для суспільства та розвиватись особисто. У нас найкраща команда!

 

Оксана Нечитайло

Наразі я є заступником голови Ірпінської молодіжної громадської ради при Ірпінському міському голові; начальник відділу забезпечення діяльності Ірпінської міської ради; проектний менеджер Ірпінської агенції розвитку; член соціального руху “Територія спорту” в м.Ірпінь; волонтер БФ “Фонд громади Приірпіння”, “Від серця до серця”.

 

 

“Правда Ірпеня” продовжуватиме публікувати статті про членів Ірпінської молодіжної громадської організації. Слідуйте за новинами!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.