Журналісту «Ірпінь-ТБ» погрожували фізичною розправою

У суботу, 27 лютого, під час розгляду у Печерському суді справи про отримання хабаря депутатом та секретарем земельної комісії Ірпінської міської ради Лаврентієм Кухалейшвілі журналісту інтернет-телеканалу «Ірпінь-ТБ» Катерині Цибуліній надійшли погрози від невідомих осіб, які назвалися представниками батальйону «Айдар». Ці невстановлені особи прибули у приміщення суду ніби-то для підтримки Лаврентія Кухалейшвілі.

Зокрема, чоловік у формі вимагав від Катерини Цибуліної не висвітлювати у сюжеті пікет, організований жителями Ірпеня, який відбувся біля Печерського райсуду столиці. Підійшовши ззаду до журналіста Катерини Цибуліної, один із тих, хто представився бійцем батальйону «Айдар» сказав їй, що «якщо вийде сюжет з кадрами про пікет, то вона та її родина буде у небезпеці».

«Ще одна жінка, яка була присутня на засіданні суду і представилася Владою Сичовою та співробітницею ВПК «Айдар», неодноразово ображала співробітників «Ірпінь-ТБ», погрожувала повернутися з бійцями «Айдару» та розправитися з родинами журналістів. Сказала, що їй відомо, де ми проживаємо, що ми робимо, де вчаться наші діти. На заклики громади заспокоїтися сказала, що не для того їхала 800 кілометрів, щоб зараз бачити представників телебачення. Протягом процесу вона неодноразово перебивала суддю та поводилася агресивно», – прокоментувала інцидент журналіст Катерина Цибуліна.

Детальніше про засідання Печерського суду по справі про хабарництво – у сюжеті «Ірпінь-ТБ».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.