Журналістка Яніна Соколова долучилась до створення бібліотеки ІЛІТу — ITV

Ірпінський ліцей інноваційних технологій отримав нову книжку для своєї різномовної бібліотеки. Збірку «Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою» ліцеїстам передала відома журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова.

Книга «Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою» — це збірка творів Тараса Шевченка, яка занурює читача у творчість геніального українського поета. У книзі також розміщені QR-коди, за якими читачі можуть послухати вірші Кобзаря у виконанні самої Яніни Соколової.

«Щиро дякуємо за подарунок. Відтепер і назавжди — ми щодня із Шевченком», — подякували в ІЛІТі.

Відома журналістка залишила свої настанови для ірпінських ліцеїстів на палітурці подарованої книжки.

«Будьте сміливими і чесні! Шевченко спостерігає за Вами!», — написала вона.

До створення бібліотеки ІЛІТу вже долучилося багато небайдужих. Наприклад, книжки до бібліотеки ліцею вже передали письменник Сергій Мартинюк, призерка Олімпійських ігор Ірина Коляденко, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, підприємець Віталій Драган та багато інших.

Якщо ж Ви також бажаєте передати книгу до Ірпінського ліцею інноваційних технологій, звертайтеся до директорки ІЛІТу Марії Гостін за телефоном: +380934869833.

Нагадаємо, у Міжнародний день дарування книжок, 14 лютого, в ІЛІТі розпочали створювати власну бібліотеку книг англійською, іспанською, німецькою, польською та українською мовами. За задумом учнів, вона має стати найбільшою різномовною шкільною книгозбірнею в області.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.