ЖК «АТМОСФЕРА»: для будинків №1 та №2 змонтовано газорегулюючий пункт

a26i2424-1024x683

На території житлового комплексу «Атмосфера» для будинків №1 та №2 змонтовано газорегулюючий пункт (ГРП), який підтримує тиск газу в заданих параметрах. Зовнішні та внутрішні будівельно-монтажні роботи виконані у повному обсязі, в ГРП запущений газ. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Крім того, у будинках №1 та №2 команда інвестиційної групи «MOLODIST» здійснила всі гідравлічні випробування та встановила котли. Раніше ці будинки були підключені до міської мережі водопостачання та каналізування. 

a26i2427-1024x683

Додаткову інформацію про динаміку будівництва, умови продажу та відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Атмосфера» можна отримати у відділі реалізації нерухомості, що знаходиться поряд із будівельним майданчиком.

Нагадаємо, інвестиційна група «MOLODIST» –  компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та  унікальні технології проектування  і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “IRPIN City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.