У КП “Ірпіньводоканал” розповіли жителям Бучі та Ворзеля про неправомірність дій КП “Бучасервіс”

6114ff3644c56060415492

У комунальному підприємстві “Ірпіньводоканал” проінформували жителів Бучі та Ворзеля про неправомірність дій комунального підприємства “Бучасервіс” щодо повідомлення про свої тарифи на аналогічні послуги, які насправді надає КП “Ірпіньводоканал.

“КП “Ірпіньводоканал” продовжує надавати послуги з централізованого водопостачання та водовідведення жителям Бучі та Ворзеля. Договори між КП “Ірпіньводоканал” є чинними, оплата згідно договорів здійснюється і надалі. Втім, 1 лютого 2022 року КП “Бучасервіс” розповсюдило повідомлення про свої тарифи на аналогічні послуги, які насправді надає КП “Ірпіньводоканал”, – йдеться у повідомленні.

В Ірпіньводоканалі також повідомили, що дії Бучанської міської ради та КП “Бучасервіс” є предметом для посиленої уваги з боку прокуратури та правоохоронних органів.

“Це дуже нагадує аферу бучанської влади з метою введення в оману своїх жителів для отримання прибутків через скандальне підприємство КП “Бучасервіс”, яке вже фігурує у ряді кримінальних проваджень. Платежі від населення на КП “Бучасервіс” можуть бути виведені на інші потреби, а людям доведеться здійснювати повторні оплати. КП “Бучасервіс” не має власної матеріально-технічної бази для надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Про будь-які спроби захопити майно КП “Ірпіньводоканалу” підприємство одразу повідомлятиме правоохоронні органи, прокуратуру, ЗМІ, громаду та керівництво Київської області”, – повідомили в Ірпіньводоканалі.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.