Жителі та депутати Коцюбинського проти нелегальних автоперегонів

Днями в соціальних мережах мешканці Коцюбинського почали активно обговорювати проблему нічних автомобільних перегонів, що нелегально проводяться на території торгово-розважального центру “Lavina Mаll”.

Зрозуміло, що через територіальну близькість жителі селища страждають від шуму, викликаного перегонами. Особливо проблему відчули мешканці ЖК “Коцюбинський”, який найближче розташований до виїзду з Коцюбинського, а отже, – і до ТРЦ “Lavina Mall”. Жителі цього комплексу в коментарях звернулись до керівників торгово-розважального центру, а також попросили депутатів втрутитись в ситуацію.

“Разом з депутатом цього округу Віктором Анісімовим та Катериною Ющенко-Корбут сьогодні (ред.: 28 липня) ми передали колективне звернення депутатського корпусу представникам ТРЦ “Lavina Mаll” з проханням посприяти припиненню проведення нелегальних автоперегонів на своїй території. Сподіваємось на розуміння та співпрацю від керівництва ТРЦ “Lavina Mаll”, – розповів депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.