Завтра відбудеться засідання виконкому

Завтра, 31 жовтня, о 09:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради. Про це повідомляє міська рада. 

На розгляд членів виконкому винесено наступні питання: про звіт про виконання міського бюджету м. Ірпінь за 9 місяців 2017 року, про погодження розрахунку обсягу заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, які надають населенню теплову енергію, послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води по ТОВ «УкрОпт “Мастер-енерго”; про внесення змін до складу робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати тощо. Загалом заплановано розглянути близько сорока питань.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Виконавчий комітет – Перелік питань на засідання виконавчого комітету”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.