Завтра відбудеться сесія Ірпінської міськради

Завтра, 29 березня 2018 року о 09:00 годині відбудеться засідання сорок дев’ятої сесії Ірпінської міської ради. Про це повідомляється на офіційному сайті ради. 

На розгляд міської ради винесено такі питання: про звернення Ірпінської міської ради до Верховної Ради України щодо недопущення прийняття Закону України “Про міські агломерації”; про внесення та затвердження змін в структурі виконавчих органів ради, апарату ради та її виконавчого комітету; про затвердження Положення про порядок організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Ірпінської міської ради та її виконавчого комітету; про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення діяльності  управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради на 2018-2019 роки тощо.

Ряд питань, які заплановано розглянути в ході сесії стосуються електронних петицій – колективних звернень громадян, які набрали відповідну кількість голосів, необхідну для їх розгляду. Також під час засідання буде розглянуто питання щодо внесення змін до діючих програм та затвердження статутів комунальних підприємств у новій редакції; затвердження звітів про виконання фінансових планів  комунальними підприємствами Ірпінської міської ради за 2017 рік тощо.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.