ТЦ, який найчастіше відвідують мешканці Приірпіння проведе тренувальну евакуацію

Парк розваг “Galaxi”, що у ТЦ “Lavina”, проведе для відвідувачів тренувальний захід із пожежної безпеки. Він відбудеться 6 квітня о 15:00. Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбук.

“Наші відвідувачі отримають досвід евакуації та первинних дій у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій у місцях масового призначення”, – зазначено у повідомленні.

Також адміністрація закладу прозвітувала про свою систему протипожежного захисту та опублікувала план-схему евакуації.

Більшість коментаторів публікації поставилися до інформації про проведення заходу із підтримкою і одобренням. Однак дехто звинуватив адміністрацію у проведенні таким чином рекламної акції для торгового центру і парку розваг.

Варто зазначити, що “Lavina” – це найближчий до Ірпінського регіону великий торгово-розважальний центр, який найчастіше відвідують мешканці Приірпіння. Редакція “Правди Ірпеня” сподівається, що такі тренувальні заходи будуть проведені і у торгових та розважальних центрах Ірпеня та регіону.

Разом з тим, висловлюємо глибоке співчуття тим, хто втратим рідних і близьких під час жахливої трагедії у Кемерово. Саме ця подія спричинила велику хвилю уваги до протипожежної безпеки у торгових та розважальних центрах по всій Україні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.