Завтра відбудеться сесія Ірпінської міської ради

18 липня 2017 року о 09:00 годині в залі засідань міської ради (м. Ірпінь вул. Шевченка, 2-а) відбудеться засідання тридцять п’ятої позачергової сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання. Про це повідомляється на офіційному сайті міськради. 

На розгляд сесії винесено наступні питання: про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ “Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік”, про прийняття міжбюджетного трансферту з міського бюджету м. Буча на виконання делегованих повноважень в галузі охорони здоров’я на 2018 рік, про надання пільг щодо орендної плати за оренду об’єктів комунальної власності, про умови оплати праці працівників апарату Ірпінської міської ради та її виконавчих органів, про залучення кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту “Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Ірпінь”, про визнання не чинним рішення Ірпінської міської ради № 2169-32-VІІ від 27.04.2017р. тощо.

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi “МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії” (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.