Завтра в Ірпені стартує перша весняна толока

Завтра в Ірпені будуть гребсти і підмітати. У місті стартує перша загальноміська толока у рамках двомісячника благоустрою. Про це “Правді Ірпеня” повідомив начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Андрій Літвинов.

“Ми розіслали повідомлення і запросили долучитися до прибирання міста усім підприємцям, забудовникам, головам ОСББ. Звісно, прибиратимуть й працівники усіх комунальних служб та виконавчого комітету ІМР. Запрошуємо мешканців Ірпеня організовуватися у дворах і приводити свої території до порядку після зими”, – зазначив Літвинов.

Уже відгукнулися на заклик про загальноміське прибирання Національна гвардія, податкова інспекція, пенсійний фонд та багато інших. Також вийдуть наводити лад на своїх територіях й усі навчальні заклади Ірпеня.

“Місто у свою чергу обіцяє сприяти і допомагати усім із вивезенням зібраного сміття. Телефонуйте в управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ 61-400 або пишіть на мою сторінку у Фейсбук  і повідомляйте де потрібно забрати мішки зі сміттям”, – наголосив Андрій Літвинов.

Нагадаємо, що 1 березня в Ірпені стартував двомісячник благоустрою. Загальноміські толоки відбуватимуться щоп’ятниці до 14 квітня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.