За ініціативи Громадського бюджету вже проголосувало 600 людей, – Карплюк

В Ірпені розпочалося голосування за ініціативи Громадського бюджету, розмір якого складає 2 млн. грн. Вже проголосувало понад 600 людей. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

Цього року на голосування вийшло 58 ініціатив. З них – 26 великих (вартість їх реалізації – від 100 до 500 тис. грн) та 32 малих проекти (до 100 тис. грн). Автори проектів пропонують ідеї удосконалення міських освітніх закладів, розвитку розважально-спортивної інфраструктури, облаштування дитячих майданчиків, проведення різноманітних спортивних і мистецьких акцій, випуск юнацької газети тощо.

Як відомо, фінансову підтримку отримають ті з них, які наберуть найбільшу кількість голосів мешканців Ірпеня, офіційно зареєстрованих у місті. Тому запрошую ірпінців віком від 16 років активніше долучатися до голосування. Згідно з правилами, одна людина може віддати голос лише за один малий і один великий проект.

Голосування триває на спеціальній платформі https://irpin-budget.e-dem.in.ua/#/projects. Крім того, підтримати ту чи іншу ініціативу можна, прийшовши до Центру надання адміністративних послуг, вул. Шевченка, 2-а. Голосування триватиме тільки до 19 червня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.