Кліп Сані Галицького зняли в Ірпені

Український співак Олександр Галицький презентував новий кліп до пісні Вродлива. Ця робота була знята в Ірпені, входить до альбому Злива. Пісні знімаються в Ірпені не вперше та доволі часто, що підвищує авторитет міста.

Довідка. Композитор та талановитий поет Саня Галицький ще з юних років почав свою творчу діяльність. Під час навчання в УФЕИ, на факультеті бухгалтерського обліку, брав участь в колективах самодіяльності, також було написано безліч авторських віршів.

Не дивлячись на смислове доступність пісень, автор ніколи не намагався потрапити в формат, а передаючи особисті враження і своє бачення навколишнього і внутрішнього світу, легко зачіпав струни в душах слухачів.

Олександр успішно виконує не тільки авторські пісні, а й ретро композиції, кавер-версії популярних хітів.

За роки своєї творчості поет і музикант як, сольно так і в складі групи “Парад планет”, брав участь у різних фестивалях. Таких як: “Перлини сезону”, в місті Запоріжжя, “Таврійські ігри”, в місті Каховка, де стали дипломантами I-го ступеня, “Новий світ”, місто Москва, на якому посів I-е місце. Також, активно виступає на сцені пліч-о-пліч з відомими артистами в таких концертних залах як “Жовтневий палац”, ДК НТУУ (КПІ). Неодноразово виступав на відкритих майданчиках міста Києва: “Майдан Незалежності”, Європейська площа,
“Співоче поле”, Хрещатик.

Виступаючи на цих сценах брав участь у святкуванні державних свят. Протягом довгих років бере пряму і непряму участь у культурному житті міста Ірпінь.
Велику заслугу, як зазначає сам автор, важливу роль відіграє оточення, а Олександр завжди оточений талановитими людьми, хорошими музикантами, добрими друзями.

Кліп ви можете переглянути за посиланням:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.