З нагоди Дня захисників і захисниць у Гостомелі відзначили нацгвардійців військової частини

Сьогодні з нагоди Дня захисників і захисниць у Гостомелі відзначили військовослужбовців військової частини 3018 Національної гвардії. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять бійців, які ціною власного життя захистили Україну. Про це розповів перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Цього року ми вперше відзначили День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято ми відзначаємо в нелегкі часи для нашої країни. У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників та захисниць суверенітету та територіальної цілісності України», — зазначив Андрій Кравчук.

Він також повідомив, що військовослужбовців військової частини відзначили грошовою премією та подяками Виконавчого комітету Ірпінської міської ради за сумлінне виконання службових обовʼязків, мужність, героїзм, патріотизм, вірність військовій присязі і українському народу. Зокрема, відзначили:

Вадима Бойка — капітана, начальника розвідки;

Романа Рудольфа — лейтенанта, начальника служби фізичної підготовки і спорту;

Віталія Гопчака — старшого лейтенанта, командир взводу матеріально-технічного забезпечення;

Андрія Уткіна — молодшого лейтенанта, командира взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту;

Андрія Кришталя — сержанта, командира взводу управління;

Вікторію Місяновську — молодшого сержанта, діловода служби пально-мастильних матеріалів;

Богдана Баранкевича — молодшого сержанта, старшого розвідника;

Євгенія Доліна — молодшого сержанта, головного сержанта протитанкового взводу;

Євгенія Частоколінова — солдата, старшого кулеметника;

Михайла Шинкарука — солдата, стрільця (помічника кулеметника);

Дмитра Лукʼяненка — солдата, стрільця-зенітника.

Найвищою відзнакою медаллю «За заслуги перед містом Ірпінь» нагородили:

Владислава Заровного — молодшого лейтенанта, командира взводу виявлення та протидії безпілотним літальним апаратам спеціального призначення роти розвідки спеціального призначення військової частини 3018 Національної гвардії України;

Олександра Головіна — сержанта, інструктора з фізичної підготовки і спорту відділення інструкторів секції підготовки військової частини 3018 Національної гвардії України.

«Ми пишаємося нашими захисниками та захисницями. Ви – наші Герої! Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Вічна памʼять полеглим героям і героїням, які віддали своє життя за волю та незалежність нашої країни», — додав Кравчук.

382087312_293738960161693_455071180406143888_n

Нагадаємо, вчора, у День захисників і захисниць, в Ірпені мешканці міста біля пам’ятником теробороні вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.