З Ірпінського історико-краєзнавчого музею у бібліотеку передали понад 600 книг

Фонд Ірпінської міської бібліотеки ім. М. Рильського поповнився більше як 600 книгами. Їх передали з Ірпінського історико-краєзнавчого музею.

«Під час проведення заходів з впорядкування фондів музею виявлено майже 800 необлікованих книг різних напрямків та жанрів. З них 600 передали до міської бібліотеки, майже 150 (з дарчими написами для нашого музею та профільного напрямку) залишаться в закладі та будуть поставлені на облік. Решта підлягають списанню», — розповіла начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

За її словами, книги передавали в музей з приватних бібліотек, дарували автори, однак ними роками ніхто не користувався. Зараз же цією літературою зможуть користуватися читачі бібліотеки.

Нагадаємо, цими вихідними в межах акції «Ірпінь та калина — все буде Україна» організатори літературного конкурсу «Коронація слова» подарували Ірпінській міській бібліотеці збірку книжок переможців свого конкурсу. Деякі книги особисто передали автори. Зокрема, до Ірпінської бібліотеки зі своїми творами завітали Ірен Роздобудько, Анастасія Куликова, Марина Єщенко та Мирослава Макаревич.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.