Сапери продовжують виявляти небезпечні знахідки в Ірпінській громаді

Фахівці служби розмінування Муніципальної варти продовжують знаходити і знешкоджувати вибухонебезпечні предмети на території Ірпінської громади. Остання найбільша знахідка — снаряд до самохідної гармати «Піон». Про це повідомили у Мунварті.

«Із приходом весни у саперів служби розмінування Муніципальної варти значно збільшилася кількість виїздів на обстеження та розмінування вибухонебезпечних предметів. Адже розпочалися різноманітні сільськогосподарські, будівельні, ремонтні роботи, толоки, і люди знаходять раніше приховані загрози», — зазначають у Мунварті.

Варто зауважити, відповідно до світової норми розмінування, один день активних бойових дій — це тридцять днів розмінування. Активні бойові дії в Ірпінській територіальній громаді тривали більше місяця, отож і роботи для саперів тут чимало.

Нагадаємо, у разі виявлення вибухонебезпечного предмета мешканці Ірпінської територіальної громади можуть звернутися на цілодобову «гарячу лінію» Муніципальної варти: (073) 070-05-57, (068) 379-92-27, (04597) 60-400.

Також сапери служби розмінування Муніципальної варти Ірпеня продовжують проводити лекції про мінну безпеку. Днями таке навчання організували для членів Добровольчого формування Ірпінської територіальної громади №1 та педагогічного колективу Ірпінського центру позашкільної освіти.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.