Юні ірпінці розмалювали гільзи для благодійного аукціону (відео)

У День волонтера вихованці Ірпінського центру позашкільної освіти долучилися до допомоги військовим. Діти розмалювали гільзи, які згодом продадуть з аукціону, а виручені кошти підуть на ЗСУ.

Володимир Коротя, командир першого стрілецького батальйону 3-ї окремої штурмової бригади:

«Ці гільзи були використані нашою артилерією для звільнення й деокупації міста Бахмут, яке повністю окуповане російськими загарбниками. Ми дуже вдячні вам, що ви ці гільзи розфарбували, вони будуть передані в наш фонд».

Цей смертоносний метал діти перетворили на справжні артоб’єкти, прикрашаючи його своїми малюнками.

Соломія, вихованка Ірпінського центру позашкільної освіти:

«Ми малювали ось так пензликом ручки і ось так руками робили».

Настя та Еріка, вихованки Ірпінського центру позашкільної освіти:

«Патріотичні малюнки, прапори українські, сердечка українські».

Ангеліна, вихованка Ірпінського центру позашкільної освіти:

«Поле, будиночок, калинку, пташечку. Ми вірили, що передамо  їх на ЗСУ, і коли вони побачать, то зразу натхнення на них лине і ми зразу переможемо».

Тепер ці витвори мистецтва передадуть у благодійний фонд «Арета». Частину з них на своїх концертах з аукціону продасть лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин, іншу благодійний фонд продаватиме на своїх заходах. Усі виручені кошти підуть на ЗСУ.

Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга Ріка»:

«Це — допомога армії, тому не зупиняйтесь. Ви розумієте, що, розмальовуючи, ви створюєте певний артоб’єкти, який буде проданий закордоном і ці гроші підуть на підтримку третьої штурмової бригади, наприклад. Чим більше такої продукції, тим більше грошей ми зберемо на армію, тим швидше ми переможемо. Дякую Вам!»

За підтримку українських військових, зокрема, й третьої штурмової, вихованці центру позашкільної освіти отримали подяку від командира бригади Андрія Білецького.

Тетяна Адамчук, директорка Ірпінського центру позашкільної освіти:  

«Дуже приємно знати, що ви оберігаєте спокій наших діток, нас. І дай Боже Вам здоров’я, сил, наснаги, всього найкращого. І діти — це заслуга Ваша!».

Цей благодійний проєкт ініціювали у Молодіжному парламенті Ірпеня.

Олександра Ільніцька, президентка ГО «Молодіжний парламент Ірпеня»:

«Раніше Молодіжний парламент Ірпеня неодноразово ініціював такі заходи з розмалювання саме гільз. Але в цю історію ми залучили центр позашкільної освіти і власне ми дуже раді, що дітки розмалювали ці гільзи».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.