Інвестгрупа «Molodist» передала військовим реанімобіль (відео)

Володимир Коротя — один із героїчних захисників Ірпеня. На початку повномасштабного вторгнення він очолив Добровольчу ротно-тактичну групу «Ірпінь», яка зупинила росіян у районі торгівельного центру «Жираф». Зараз Володимир продовжує службу у 3-тій окремій штурмовій бригаді. А ірпінська громада продовжує підтримувати свого оборонця.

Цей реанімобіль Інвестиційна група «Molodist» передає першому стрілецькому батальйону, який і очолює Володимир Коротя.  Автомобіль оснащений спеціальними обладнанням, яке дає змогу перевозити важкопоранених та проводити операції прямо в самій машині.

Володимир Карплюк, СЕО ІГ «Molodist»:

«Ми з нашим товариством «Молодість» дуже хочемо роботи все, щоб ірпінчани, які воюють, ідуть захищати Україну, отримували від нашого міста максимальну підтримку. Це — швидка. Ми купили її в Польщі, привезли її в Україну, трошки її дообладнали, відремонтували. І передаємо сьогодні нашим хлопцям».

Володимир Коротя, командир першого стрілецького батальйону 3-ї окремої штурмової бригади:

«Із зони бойових дій евакуація буде відбуватися там до якоїсь 3-5 кілометрової зони на броньованих або легкоброньованих автомобілях. А ця буде працювати там на стаппункті якомусь, тобто вже на проміжному пункті евакуації доставляти поранених в лікарні, БСП».

Як каже Володимир Коротя, у суспільстві має бути симбіоз, військові повинні відчувати підтримку цивільних, а ті, в свою чергу, відчувати роботу військових. Допомогти військовим можете і Ви. Зараз вони збирають на пікап. Долучитися до збору можна за QR-кодом.

Володимир Коротя, командир першого стрілецького батальйону 3-ї окремої штурмової бригади:

«Завжди будь-якій допомозі від нашої ірпінської громади будемо раді!»

Bookmark the permalink.

Comments are closed.