Юні ірпінці представлятимуть Україну на міжнародному турнірі з кікбоксингу US Open

Вихованці ірпінського спортивного клубу «Reforma» візьмуть участь у міжнародному турнірі з кікбоксингу US Open в США. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав тренер клубу Володимир Сотін.

Усього восьмеро спортсменів з Ірпеня отримали запрошення на турнір від Міжнародної асоціації спортивного карате (ISKA World).

«Попереду візові процедури та ми сподіваємось, що нам все вдасться та діти гідно представлять нашу державу Україну, Федерацію ІСКА Україна та рідне місто Ірпінь. Тримаємо кулаки та з вірою у щасливе майбутнє», — написав Володимир Сотін.

Турнір проходитиме у місті Орландо, штат Маямі. Спортсмени змагатимуться протягом трьох днів, з 29 червня до 1 липня.

Допомогла ірпінцям отримати запрошення американка українського походження Еліза Карлайл (Єлизавета Соломатіна). Вона вже багато років проживає в США, є військовою повітряних сил Америки та письменницею.

Єлизавета активно допомагає українцям. Зокрема, вона надсилає різним навчальним закладам примірники англо-української книги «Життєствердні історії та пригоди поні Тоні і його друзів», яку написала разом із чоловіком. Наприкінці лютого сто примірників цієї книги отримав Ірпінський ліцей №3.

Нагадаємо, вихованці ірпінського спортивного клубу «Reforma» вибороли 25 медалей на турнірі з кікбоксингу ISKA Germany Open. Змагання проходили 13 травня у німецькому місті Гейльбронн.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.