Про відбудову Ірпеня говорили на міжнародній конференції «2023 International Conference for Ukraine Recovery»

Керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша представив Ірпінську громаду на міжнародній конференції «2023 International Conference for Ukraine Recovery», що проходить у Варшаві. Її організували за підтримки урядів Польщі та Південної Кореї.

Дмитро Негреша представив міжнародним партнерам проєкти відбудови зруйнованих об’єктів в Ірпені. Серед презентованих — проєкти відновлення Дитячо-юнацької спортивної школи, Ірпінського будинку культури та культурно-дозвільного центру «Дорога життя» та житлових будинків.

«Звернув увагу учасників конференції на найпріоритетнішу відбудову багатоквартирних будинків та приватного сектору», — наголосив Дмитро Негреша.

Також він обговорив можливість інвестування в Ірпінську громаду із Міністром інфраструктури Південної Кореї та з представниками бізнесу різних країн.

«До відбудови Ірпеня спільними зусиллями команди Ірпінської міської ради, Фонду відновлення Ірпеня на чолі з Володимиром Карплюком та Irpin Reconstruction Summit вдалося залучити міжнародну спільноту. Звісно, всім хотілося б, щоб це було набагато швидше. Але ми робимо все можливе, щоб про руйнування нашого міста дізнався весь цивілізований світ. І я переконаний, що це й надалі даватиме конкретні результати для жителів Ірпінської громади», — написав Дмитро Негреша.

Нагадаємо, 16 травня, голова Інвестиційної ради Ірпеня, засновник проєкту Irpin Reconstruction Summit Володимир Карплюк презентував «План відновлення Ірпінської громади на 2022-2033 роки» у Києві на форумі-практикумі «Відбудова в дії».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.