Єременко не визначився з думкою про Лук’янівське СІЗО

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко ще не визначився з особистою думкою щодо перенесення Лук’янівського СІЗО до Коцюбинського.  Таку інформацію він надав кореспондентам “Правди Ірпеня”.

“Я вважаю, що це питання треба вивчать. Зважувати всі плюси і мінуси. І лише тоді можна формувати якусь думку, після глибокого аналізу даного питання”, – зазначив Єременко.

1642845

За словами депутата, в цьому випадку потрібно чекати офіційної інформації від державних органів, адже невідомо куди саме планують перенести СІЗО та та скільки саме осіб там відбуватиме покараня.

“Аналізувати щось рано, адже немає детальної інформації з боку Мін’юсту”, – говорить депутат селищної ради. За його словами, навіть мешканцям селища важко відповісти на це питання. У опитуванні, яке провів депутат серед населення свого округу, близько 50-ти людей поставили відмітку “важко відповісти”.

Проте депутати Коцюбинської ради називають зовсім інші цифри. У опитуванні жителів селища 1500 осіб виступили проти перенесення СІЗО до Коцюбинського.

Як відомо, у Міністерстві юстиції України планують перенести Лук’янівське СІЗО до Коцюбинського. Селищний голова Ольга Матюшина лояльна до цієї ідеї, хоча мешканці і більшість депутатів категорично проти. Нещодавно депутати селищної ради звернулись до нардепа Гаврилюка М., губернатора Київської області Горгана О.Л., Ірпінського міського голови Карплюка В.А., голови Київської обласної ради Старикової Г. В для того, аби не допустити перенесення Лук’янівського СІЗО до Коцюбинського. Крім того, депутати разом з жителями також направили колективне звернення до Президента України з цього питання.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.