Єременко назвав команду “Матюшина-Федорів” сектою

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко назвав Матюшину-Федорів сектою. Про це депутат зазначив, коментувавши конфлікт, який склався між редакціями сайтів “Громада Приірпіння” та “Інформаційний портал”.

“Це маніпулятивна, керована, заангажована група, яка не має нічого спільного із всебічним донесенням інформації. Колись я був підписником тієї групи, навіть з правом додавати тексти без премодерації. Але коли я відкрито і чесноп підняв питанняпро відсутність колегіальності під час прийняття рішень у секті Федорів-Матюшиної (великі демократки ахаха!!!), то  мене без будь-яких пояснень з групи видалили”, – заявив Єременко.

За його словами, такими темпами їх скоро виженуть з Коцюбинського. “БПП та його сателіти варяться в своїй маленькій склянці, ставлять одне одному лайки і думають, що вони громада Коцюбинського. Вони дуже помиляються – їх скоро пинками будуть гнати з дворів, бо вже дістали”, – розповів депутат.

Нагадаємо, що між редакціями так званих “громадських сайтів” спалахнула сварка за те, хто з них крутіший в плані чорнухи на адресу керівництва Ірпеня. Редакції сайтів “Громада Приірпіння” та “Інформаційний портал” обмінялися звинуваченнями. Вони є нічим іншим як боротьбою за своєрідну “пальму першості” в очорненні міської влади Ірпеня та персонально мера Володимира Карплюка. Спочатку  “рупор громади” з Коцюбинського звинуватив “Портал” у плагіаті новини про побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.