Хто крутіший: Федорів з Матюшиною чи Мельничук з Хафізовим?

Між редакціями так званих “громадських сайтів” спалахнула сварка за те, хто з них крутіший в плані чорнухи на адресу керівництва Ірпеня.

Редакції сайтів “Громада Приірпіння” та “Інформаційний портал” обмінялися звинуваченнями. Вони є нічим іншим як боротьбою за своєрідну “пальму першості” в очорненні міської влади Ірпеня та персонально мера Володимира Карплюка. Спочатку  “рупор громади” з Коцюбинського звинуватив “Портал” у плагіаті новини про побиття голови Коцюбинської ТВК Людмили Демченко. 

Далі вже “Портал Ірпеня”, якщо точніше, його редактор Костянтин Хафізов і так званий активіст (часто його називають найвідомішим в Ірпені аферистом) Євген Мельничук, почали заявляти на своєму сайті, що “Громада Приірпіння” роздуває скандал, демонструючи, що для цього сайту найважливіше лише ВЛАСНИЙ ПІАР, а не поширення інформації і результат.

“Вже навчені гірким досвідом, коли наші колеги з «Громади» здіймають галас через те, що посилання не там, де їм потрібно. Мабуть проблеми людей їх не хвилюють, важливішим є особистий піар і відвідуваність, тому ми не публікуємо новини цього видання”, – йдеться в повідомленні.

Далі до дискусії долучилося ще ряд представників “активної громади” з Ірпеня та Коцюбинського. Кожен при цьому не особливо стримуючи емоції та мовні звороти наполягав на своїй точці зору. Одна з активісток, захищаючи “Портал” стверджувала, що зараз головне донести інформацію, якомога більшій аудиторії людей, і не час сперечатися про плагіат. Про те, як відповідає інформація реальним подіям, активістку, судячи з ії коментарів, геть не цікавило.

Склалося враження, що “активісти” та “”колумністи” просто сваряться за першість в очорненні влади міста Ірпінь та в черзі на отримання фінансування від спонсорів такої бурхливої діяльності. В цьому переконані й інтернет-користувачі.

 

Як відомо, побиття голови ТВК Людмили Демченко міг замовити власник інтернет-провайдера Олексій Зіневич.

Автор: ЮРІЙ ІВЧЕНКО.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.