Ярослав Амосов став Почесним громадянином Ірпеня — ITV

Всесвітньовідомому спортсменові Ярославу Амосову присвоїли звання Почесного громадянина Ірпеня. Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні сесії міськради.

«Ярослав Амосов народився в Ірпені, виріс тут і прославляє рідне місто на всіх континентах. А з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну наш чемпіон без роздумів вступив у лави територіальної оборони і безстрашно захищав Ірпінь! Щиро дякую всім, хто підтримав мою ініціативу присвоїти Ярославу Амосову це звання. Я вважаю він абсолютно достойний бути Почесним громадянином Ірпеня!», — написав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Ярослав Амосов – всесвітньовідомий самбіст та боєць змішаного стилю, заслужений майстер спорту, багаторазовий переможець чемпіонатів Європи та світу, чинний чемпіон організації Bellator MMA у напівсередній вазі. У Bellator Ярослав Амосов провів 27 боїв і не програв жодного разу.

Нагадаємо, Ярослав Амосов є медіаамбасадором у відбудові Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, яка сильно постраждала під час бойових дій у місті.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.