Ярослав Амосов допомагатиме збирати кошти на відбудову Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи

Чемпіон світу з ММА Ярослав Амосов стане медіа-амбасадором Фонду відновлення Ірпеня по відбудові Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це сьогодні під зустрічі домовилися спортсмен та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ярослав — потужний боєць, який ніколи не здається. Він мужньо захищав рідне місто від окупантів, а нещодавно довів свою професійність і силу в бою з американцем Логаном Сторлі. Тому, я впевнений, з підтримкою Амосова ми швидко відбудуємо нашу ДЮСШ і вона стане одним із головних центрів дитячого спорту на Київщині», — написав мер Ірпеня на своїй сторінці у фейсбуці.

Також Олександр Маркушин ініціює присвоєння Ярославу Амосову звання Почесного громадянина Ірпеня.

Громадська організація «Фонд відновлення Ірпеня» заснована 2022 року з метою залучення фінансування для відновлення об’єктів соціальної та житлової інфраструктури Ірпеня, що були зруйновані внаслідок російської агресії в Україні.

Засновниками «Фонду відновлення Ірпеня» є Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк та народний депутат України Сергій Тарута.

На своєму сайті Фонд оприлюднив загальну презентацію руйнувань в Ірпені, презентацію руйнувань кожного об’єкта соціальної та житлової інфраструктури, кошториси відновлення та інформацію про долучення міжнародних партнерів до відбудови міста. Крім цього, Фонд відновлення Ірпеня щомісяця публікує на сайті фінансовий звіт та звіт про отримання і використання будівельних матеріалів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.