Компанія «Grammarly» дає 80 000 доларів на відновлення будинку в Ірпені

Заснована в Україні компанія «Grammarly» вирішила підтримати збір української тенісистки й амбасадорки UNITED24 Еліни Світоліної та передала 80 000 доларів на відбудову ЖК «Мюнхаузен» в Ірпені. Про це повідомили на офіційній сторінці платформи UNITED24 в Instagram.

Усього на відбудову ЖК «Мюнхаузен» потрібно 127 тисяч доларів, наразі вдалося зібрати 86 тисяч.

«Залишається зібрати менш ніж 41 000. Долучайтеся! Завдяки вашій підтримці 390 українців зможуть повернутись додому»,— закликали у UNITED24.

У лютому колишня перша ракетка України Еліна Світоліна відвідала Ірпінь та побувала біля пошкодженого будинку на вулиці Київській, щоб на власні очі побачити масштаб руйнувань.

«Я буду показувати фотографії та відео, буду розповідати людям, які не були в Україні, що тут відбувається, що потрібна допомога. Щоб люди не забували, що війна триває в Україні. Що Україна і український народ потребує допомоги», — зазначила тоді Світоліна.

Нагадаємо, у лютому був закритий збір відомого українського футболіста й амбасадора UNITED24 Андрія Шевченка на відбудову стадіону «Чемпіон» в Ірпені. Останній внесок у 200 000 євро зробила компанія «Parimatch Ukraine».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.