Як в Ірпінському регіоні попереджують ДТП

В Ірпінському регіоні тривають профілактичні заходи, спрямовані на попередження дорожньо-транспортних пригод та аварійності на дорогах. Про це повідомляється на офіційній сторінці Ірпінського відділу поліції у соцмережі.

З початку жовтня на території обслуговування Ірпінського ВП стартував практичний етап заходів “Безпека дорожнього руху – це життя”. Поліцейські заходи спрямовані на профілактику аварійності, дотримання водіями та пішоходами вимог Правил дорожнього руху.

Групи реагування патрульної поліції здійснюють чергування у наближених до місць найбільшої концентрації ДТП та до аварійно-небезпечних ділянок автодоріг.

Заходи спрямовані на недопущення у подальшому правопорушень, попередження дорожньо-транспортних пригод, запобіганню тяжким наслідкам аварій – це є темою профілактичних бесід з учасниками дорожнього руху.

Поліцейські спілкуються з водіями маршрутних автобусів, вантажівок, приватного автотранспорту, для того щоб кожен учасник дорожнього руху усвідомив, що безпека на дорогах – це життя.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.