Суд підтвердив законність прийнятого бюджету на 2019 рік у Коцюбинському

Київський окружний адміністративний суд підтвердив, що бюджет Коцюбинського на 2019 рік був прийнятий законно і відповідно до чинного законодавства. Про це повідомив виконуючий обов’язки селищного голови Сергій Даніш.

Очільник Коцюбинського зазначив, що позов щодо визнання протиправним і скасування рішення Коцюбинської селищної ради від 22 грудня 2018 року “Про селищний бюджет селища Коцюбинське на 2019 рік” подав депутат Микола Єременко. Третіми особами у цій справі на підтримку Єременка виступили депутати з команди колишнього селищного голови Ольги Матюшиної – Олександра Куцан, Андрій Скіпальський, Оксана Недашківська, Ліна Радуда, Олександр Ковальчук, Євгеній Домбровський, Наталія Пилипенко, Олена Сокотюк .

“Хочу зазначити, що вже більше року ці депутати, яких вибрали мешканці Коцюбинського для представлення і відстоювання своїх інтересів не відвідують сесій селищної ради, а якщо і приходять на засідання, то не реєструються і не голосують. Мотивують це незаконним, на їхню думку, відстороненням з посади селищного голови Ольги Матюшиної та незаконно прийнятим селищним бюджетом на цей рік”, – додав Даніш.

Як відомо, це вже другий суд заперечує їхні твердження. 4 вересня Київський окружний адміністративний суд відмовив Матюшиній у поновленні її на посаді.

Сергій Даніш закликає депутатів припинити грати у політичні ігри і нарешті почати працювати на благо мешканців своїх округів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.