Як в Ірпені працює центр вакцинації, – відео

В Ірпінській громаді на Київщині активно триває кампанія вакцинації проти COVID-19. Лише в центрі масової вакцинації на вул. Садовій щодня отримують щеплення близько сотні людей. Як відбувається цей процес, спостерігали журналісти ITV.

«Після уколу може бути біль у місці ін’єкції на вечір, але це швидкоминуче. Як правило, ніяких ускладнень немає. Якщо буде підвищення температури, приймайте парацетамол, ібупрофен», – зазначив директор Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський.

Яку вакцину обрати, кожен вирішує для себе сам. Якщо ж самотужки зробити це складно, найкраще порадитися з сімейним лікарем.

Щоб отримати щеплення в центрі масової вакцинації, не потрібно мати ні декларацію, ні направлення, і навіть не треба попереднього запису. Можна просто прийти, зайняти чергу і вакцинуватися. І черга, до речі, рухається дуже швидко.

«Люди на сьогоднішній день активно звертаються до центру масової вакцинації. Тому запрошую всіх, хто ще не вакцинований, також долучитися до вакцинаційної кампанії та бути захищеним перед осіннім збільшенням захворюваності на COVID-19», – додав Левківський.

Центр масової вакцинації в Ірпені працює без вихідних: у робочі дні – з 9-ї до 15-ї години, в суботу та неділю – з 9-ї години до 14-ї. Усіх охочих чекають у 314-му кабінеті на третьому поверсі поліклініки.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.