Ірпінська вчителька – в ТОП-50 найкращих педагогів України

photoeditorsdk-export-2021-08-16T114111.539

Учителька англійської мови з Ірпінської СЗОШ №2 Світлана Меркулова за результатами конкурсу вчителів «Global Teacher Prize Ukraine 2021» увійшла в ТОП-50 найкращих педагогів України. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Він відзначив, що до числа провідних освітян країни Світлана Меркулова потрапляє вже третій рік поспіль, а обирали найкращих із понад 3200 педагогів.

«Випускники пані Світлани балотуються в міські депутати, організовують благодійні фестивалі та стають фіналістами програми обміну “FLEX”. На своїх уроках вона проводить “МастерШеф”, пропонує учням створювати власні короткометражки, розв’язувати екологічні кейси та проходити квести за QR-кодами. За 25 років роботи Світлана Сергіївна започаткувала унікальний проєкт виборів для дітей, який потрапив до найкращих проєктів Ради Європи, і створила команду дипломатів Моделей ООН, результати якої мала нагоду презентувати в Осло, Флоренції та Берліні. Дякую пані Світлані за таку неймовірну любов до своєї роботи та гідне виховання наших дітей! Пишаємося!» – наголосив мер.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.