Як комунальники Ірпеня готуються до зими

Перший сніг символічно нагадав, що зима вже ступила на поріг. В управлінні житлово-комунального господарства спецтехніка вже переведена в режим чергування.

“Вся техніка підготовлена до зими. Понад 3 тисячі тон піщано-соляної суміщі уже підготовлено. У нас є 4 машини для розчистки доріг, а також техніка для прибирання тротуару”, – говорить начальник КП “УЖКГ “Ірпінь” Сергій Скрипник.

Безымянный

Готовий до зими і водоканал. Необхідні свердловини і труби, а те, що не використовується взимку – законсервовується. “Водоканал готовий до роботи на осінньо-зимовий період” – запевняє начальник комунального підприємства Олександр Маркушин.

Сьогодні за водоканалом закріплено 44 одиниці техніки. Нещодавно було придбано екскаватор за рахунок бюджетних коштів, а вже за власні – новеникий “Fiat” для оперативних виїздів ремонтної бригади.

Безымянный

За словами Маркушина, водоканал надійно захищає новітня система захисту, що включає камери, тривожну кнопку поліції і навіть лазери реагування.

“Ірпіньзеленбуд” також робить усе можливе задля захисту зелених насаджень. За словами першого заступника мера Ірпеня є дуже важливим факт повідомлення жителів про хворі дерева, аби уникнути жертв і руйнувань під час можливого буревію.

Нагадаємо, у випадках надзвичайних подій та аварійних ситуацій, звертайтесь за телефоном гарячої лінії: 045 97 60 400

Детальніше у відео “Ірпінь-ТБ”:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.