Вихованці “Сузір’я” з Ірпеня підкорили Іспанію

Вихованці центру творчого розвитку та виховання студентів “Сузір’я” та учасники дитячої студії народного танцю “Galaxy Dance” прийняли участь у V Міжнародному фестивалі “Ukraine Fest” в Іспанії.

 Фестиваль тривав тиждень і проходив у різних містах Іспанії – Мальграт де Мар, Салоу та Барселоні.

На цьому конкурсі учасники представляли свою країну, знайомили всіх присутніх із культурою, традиціями і творчістю своєї країни і мали можливість познайомитися із життям і традиціями Іспанії та поспілкуватися із українцями, що там проживають.

“Цей фестиваль нічим не схожий на інший, адже я ніколи раніше не була настільки гордою за український народ за українську культуру, як саме тут, як цього разу. Коли ти бачиш в залі сотні українців, які з різних причин виїхали жити чи працювати за кордон, які співають гімн України із сльозами на очах, емоції переповнюють і перехоплює подих!”, – ділиться враженнями вихованка “Сузір’я”.

“Ніколи ще не переживала таких емоцій та такого захоплення від концертів, як цього разу. Тут розумієш, що разом із своїм улюбленим колективом привозиш частинку України українцям, яким так цього не вистачає тут, за кордоном, за тисячі кілометрів від рідної України!”, – розповідає учасниця дитячої студії народного танцю “Galaxy Dance”.

Джерело: https://visnyk-irpin.com.ua/.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.